waarom een vakantiehuis huren in Zuid-Frankrijk een fantastisch idee is

Daar zijn verschillende redenen voor. En wij sommen ze even voor je op!


  • Deel dit artikel via

vrijheid 

Je bent niet gebonden aan de tijdschema's die zo kenmerkend zijn voor hotels of resorts. Je kookt of zwemt wanneer het jou uitkomt en je verplaatst je wanneer en naar waar je wil. Kortom, je doet gewoon lekker waar je zelf zin in hebt. 

naar wens 

Je vertoeft in een luxueuze villa, een authentieke mas of landhuis met alle hedendaags comfort én extra's! Je had graag een buitenkeuken? Het kan. Liever een landhuis te midden van de wijngaarden? Geen probleem. Jij kiest een vakantiehuis naar jouw noden!

heerlijk samen 

Het brengt mensen dichter bij elkaar. Met de hele familie logeren in een ruime villa om er gezellig bij te kletsen, samen te kokerellen of heerlijk te relaxen. Samen ravotten, wandelen en fietsen of gezellige marktjes en pittoreske steden bezoeken, heerlijk! Ook met vrienden wordt een verblijf in een vakantiehuis een feest. Terwijl de kinderen zich uitleven in het zwembad, filosofeer jij met je vrienden op het terras, vergezeld van een glaasje wijn. 

niet duur  

Als je de kosten deelt met familie of vrienden is een verblijf in een vakantiewoning financieel erg aantrekkelijk en relatief goedkoop.

comfortabel

Je hebt er alle gemak van thuis. Van kookgerei tot een wasmachine of koffiezet, alles is voorhanden. Met een beetje geluk deel je zelfs je favoriete vakantiekiekjes op facebook via de WIFI verbinding van het vakantiehuisje.

aangenaam reizen  

Je reist meestal met de wagen en kunt alles meenemen wat je wil. Van speelgoed voor de kinderen tot kooltjes voor de barbecue, het enige wat je nodig hebt is een Reli checklist! Ook ter plaatse ben je dankzij je wagen zeer flexibel.

hondvriendelijk 

Op hotel moet je jouw trouwe viervoeter thuislaten, naar een vakantiehuisje mag de hond vaak wel mee!

Nog niet overtuigd? Neem eens een kijkje in ons aanbod aan vakantiehuizen. Wedden dat je niet meer kunt wachten om dit allemaal in de praktijk af te toetsen?

populaire bestemmingen

Om je te helpen bij je zoektocht vind je hieronder enkele plekken die bij veel mensen in de smaak vallen.

Voeg je woning toe aan onze Reli-selectie

  • je hebt een vakantiewoning
  • vrij gedurende de piekperiode
  • proper onderhouden
  • graag een extra zakcentje
  • uitgerust als tweede woning

Maak gebruik van onze diensten

  • jaarlijks contract
  • promo & administratie
  • ondersteuning & advies
Ontdek de voordelen van Reli, maak een afspraak