C'est qui, Reli?

Reli bestaat uit een klein team met een grote liefde voor Frankrijk. Telkens kiezen wij met de grootste zorg de mooiste vakantiewoningen in het zuiden voor je uit.

Tussen onze meer dan 300 vakantiehuizen vind je zeker het geknipte verblijf voor jouw gezelschap. We bezoeken bovendien elk huis persoonlijk, om zo de beste kwaliteit te kunnen verzekeren. Wij zorgen bij elk vakantiehuis voor duidelijke foto’s en een uitvoerige beschrijving. Je leest ook de ervaringen van vakantiegangers die je voorgingen. 

Voor vragen en extra informatie kan je altijd bij ons terecht. Mail ons, bel ons of stuur ons een berichtje via social media. Tijdens je vakantie zijn we 7 op 7 bereikbaar. We staan in nauw contact met de eigenaars van de woningen en kunnen zo we bij eventuele problemen snel en doeltreffend ingrijpen.
Henri
"Luilekkeren aan het zwembad, een aperootje en barbecue onder familie en vrienden, dat is voor mij écht vakantie. En als de zwembroek begint te spannen, spring ik op de mountainbike en is het heerlijk afzien geblazen…"

Henri

Henri is zaakvoerder van Reli. Hij houdt van versgemaaid gras, jeu de boules en imposante viervoeters. En van zijn 4 kleine (b)engels.

Tina
"Zuid-Frankrijk, dat staat voor mij synoniem aan genieten! Zwemmen met de kindjes, lekker eten en drinken, veel kletsen... Een mens zou gek zijn om tijdens de zomer thuis te blijven als een 'leven zoals God (in Frankrijk)' zo dichtbij en bereikbaar is…"

Tina

Tina houdt van het gezellig inrichten van haar stulpje, warme baguettes bij het ontbijt en quality time met haar dochter. Ze is bij Reli verantwoordelijk voor de administratie. Wanneer je naar ons kantoor belt, dan is de kans groot dat je haar aan de lijn krijgt.

Barbara
"Op z’n Frans leven heb ik ondertussen wel geleerd. Dan kuier ik langs marktjes om daar die perfecte fles wijn of die smeuïge kaas te kopen voor ‘s avonds. Maar ook een goeie wandeling in de natuur of een bezoek aan een leuke stad doen me altijd veel deugd. En als ik dan weer thuis in België ben, blijf ik door mijn job in die Zuid-Franse sferen hangen, als dat geen luxe is?!"

Barbara

Barbara runt samen met Henri Reli en hun gezin van 4 kleine (b)engels. Ze houdt van zonnige lentes, warme gezelligheid, vrolijke bloemen, mooie boeken en echte chocolade.

Evelien
"Vakantie dat is voor mij genieten. Van de zon, het lekkere eten, de relaxte sfeer en de quality time met het gezin. Ik kook supergraag en dan is een vakantiewoning ideaal!"

Evelien

Evelien is een echte foodie en mama van twee energieke dochters. Ze wordt gelukkig van verse koffie, terrasjes doen en de zon op haar gezicht. Bij Reli zorgt Evelien voor alles wat met communicatie te maken heeft, zoals de sociale media en de nieuwsbrieven.

Wim
"Het liefst ga ik op reis met mijn eigen gezinnetje in een privé-woning niet te ver van de Middellandse Zee. Zo kunnen we dagjes aan het privé-zwembad afwisselen met uitstapjes naar het strand of naar een meer in de buurt."

Wim

Wim gaat voor Reli in Zuid-Frankrijk op huizenjacht (en daar zijn we allemaal stiekem jaloers op!). Hij houdt van verse croissants met café alongé⁠, zijn twee prachtige dochters, tennis, fitness, watersporten⁠ en leven als God in Frankrijk⁠!

 

 

Ralphie
Woef woef!

Ralphie

Ralphie houdt van ravotten en test maar al te graag hondvriendelijke vakantiewoningen

"Dankzij Reli voelt onze vakantie telkens weer als thuiskomen."

Familie Burm uit Aartselaar

Pourquoi Reli, tu dis?

Daar geven wij jou met veel plezier een antwoord op!

 • Kwaliteit boven kwantiteit

  Met de grootste zorg selecteren wij voor jou de beste vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk.
 Elke huis wordt door ons persoonlijk bezocht en goedgekeurd om zo de kwaliteit te kunnen verzekeren.

 • Voor elk wat wils

  Charmante villa's met verwarmd zwembad, authentieke landhuizen, pittoreske kasteeltjes, gîtes en bungalows… In ons aanbod van meer dan 300 vakantiehuizen vind jij zeker wat je zoekt.

 • Gedetailleerde beschrijving

  Onze beschrijvingen zijn zo volledig mogelijk. Op die manier kan jij met een gerust gemoed vertrekken en kom je ter plaatse niet voor verrassingen te staan.

 • Persoonlijk contact

  Voor vragen en extra informatie kan je altijd bij ons terecht. Zo zijn ook wij zeker dat jij een vakantiewoning vindt die voldoet aan al jouw wensen.

 • Wij luisteren en verbeteren

  Dankzij jullie feedback zijn wij in staat om ons aanbod en onze service constant te bij te schaven. Jou als klant een heerlijke en zorgeloze vakantie bezorgen is onze prioriteit.

 • Communicatie

  Door het nauw contact met de eigenaars van de vakantiewoningen kunnen we bij eventuele problemen snel en doeltreffend ingrijpen.

 • Kwalitatieve service op maat

  Wij zijn geen grote en anonieme speler, maar een jong en dynamisch team dat gelooft in een persoonlijke aanpak. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijk contact met jou als klant met stip op één.

Onze persoonlijke touch

Elke woning
persoonlijk bezocht

Elke woning wordt persoonlijk bezocht en goedgekeurd. Zo geniet u zorgeloos van uw vakantie.

Je kan steeds
bij ons terecht

Voor meer uitleg via telefoon,
e-mail of een bezoek op
kantoor na afspraak.

Wij luisteren naar
onze klanten

Dankzij hun feedback
zijn wij in staat ons aanbod
constant te verbeteren.

Waardering
van onze klanten

De meeste van onze klanten raadt ons aan, en geeft onze huizen een gemiddelde waardering van 9.8/10.