Huur een vakantiehuis waar je hond welkom is

Op reis gaan doe je met het hele gezin. Je vakantie is dan ook niet compleet zonder je trouwe viervoeter. Omdat wij zelf ook grote dierenvrienden zijn, hebben we er bij het uitkiezen van onze vakantiehuizen voor gezorgd dat er ook een aantal huizen te huur zijn waar honden mee op vakantie mogen. Het terrein werd zoals altijd door ons bezocht en werd bij diervriendelijke huizen versterkt door Reli mascotte Jack, een jonge Duitse Herdershond met een hart van goud en ravotter pur sang. We kunnen dan ook met een gerust gemoed zeggen dat de onderstaande huizen allemaal dogfriendly en compleet veilig zijn!


  • deel dit artikel via
met je huisdier op reis

Opgelet, Frankrijk kent een aantal specifieke en strenge regels als je je huisdier in Frankrijk wilt meenemen. Voordat je vertrekt, check je dus best een aantal zaken. Ten eerste moeten huisdieren geïdentificeerd kunnen worden via een elektronische chip of tatoeage. Vervolgens moeten ze ook ingeënt zijn tegen rabiës en moet je in het bezit zijn van een Europees huisdierenpaspoort. Huisdieren jonger dan 3 maanden mogen Frankrijk niet in.

Verder bestaan er voor vecht- en waakhonden aparte regels en voorwaarden. Honden die als "gevaarlijk" worden aangezien zoals Pitbulls en kruisingen met de American Staffordshire Terrier, Boerboels, Mastiff en met de Tosa, mogen Frankrijk niet in. 

De American Staffordshire Terriër, de Tosa, de Rottweiler en kruisingen met de Rottweiler mogen Frankrijk wel binnen, op voorwaarde dat je een Franse houdervergunning hebt en een positieve uitslag van een bijttest die je viervoeter in Frankrijk moet afleggen.


Vakantiehuis Le Colombie

Aan dit leuke vakantiehuis in de Lot-et-Garonne amuseert ook jouw hond zich te pletter. Met een oppervlakte van 2ha en een prachtig natuurlijke omkadering kan je viervoeter naar hartenlust rondrennen. Een avondwandeling wordt geen verplichting meer in deze magnifieke, ongerepte omgeving.


Vakantiehuis L'Arc Petit 

Aan vakantiehuis L'Arc Petit in de Vaucluse geniet ook jouw hond van zijn welverdiende vakantie. Met een omheinde tuinkun jij gerust baantjes trekken in het zwembad terwijl je favoriete huisdier op het terrein rondsnuffelt.


Vakantiehuis Mon Quinis

Mon Quinis is zeer rustig gelegen aan de rand van het dorp Sainte-Anastasie-sur-Issole in de Var. Het is een grote, luxueuze villa met verwarmd zwembad waar je ook kan vertoeven als het buiten iets frisser is. Er is ook een mooie buitenkeuken waar je heerlijk kan genieten van het prachtige uitzicht. En last but not least, ook je trouwe viervoeter is in Mon Quinis meer dan welkom!


Vakantiehuis Mas des Cigales

Jouw hond is geen waterrat? Een huis met omheind zwembad is een goed en vooral veilig idee. In Grèzes (in de Lot) ligt vakantiehuis Mas des Cigales op een terrein van 23a met omheind zwembad en tuin. Dankzij de omheining ben jij er zeker van dat je hond niet in het zwembad terechtkomt!

populaire bestemmingen

Om je te helpen bij je zoektocht vind je hieronder enkele plekken die bij veel mensen in de smaak vallen.

voeg je woning toe aan onze Reli-selectie

  • je hebt een vakantiewoning
  • vrij gedurende de piekperiode
  • proper onderhouden
  • graag een extra zakcentje
  • uitgerust als tweede woning

maak gebruik van de Reli-services

  • jaarlijks contract
  • promotie, verhuur & administratie
  • ondersteuning bij ontvanst
ontdek de voordelen van Reli, maak een afspraak