Stefanie van @foodloveblog logeerde deze zomer met haar familie in ons vakantiehuis Les Rosiers in de Provence, waar ze zich in de keuken volop uitleefde met de verse ingrediënten van de Provençaalse marktjes. We mogen één van haar zomerse recepten delen op deze blog, waarvoor dank! Met deze panzanella met kerstomaten tover je in no-time een portie Zuid-Frankrijk op je bord!
Naast Zuid-Frankrijkfan is Stefanie ook een (healthy) foodie in hart en nieren. Op haar blog Foodlove deelt ze nog veel meer gerechten. En ze schreef onlangs een e-book volledig gewijd aan traybakes. Dat zijn snelle bakplaatgerechten die je van A tot Z in de oven bereidt. Meer hierover (én een kortingscode) vind je onder het recept.
Zin in nog meer snelle gerechtjes zoals deze panzanella? In haar e-book Traybakes - laat je oven het werk doen bundelt Stefanie 40 bakplaatgerechten: lichte gerechten boordevol groenten, maar ook comfort food en cheesy gerechten, wereldkeuken en zoet gebak.
Er is zelfs een apero traybake, speciaal voor de Zuid-Frankrijk liefhebbers ;-)
Alle gerechten zijn vegetarisch, maar je kunt de plantaardige alternatieven gemakkelijk vervangen door een stukje vlees of vis.
Het e-book kost normaal 19,50 maar wie bij het bestellen de code RELI20 ingeeft, krijgt 20% korting (niet cumuleerbaar met andere kortingen).