vakantievilla's met verwarmd privé-zwembad

test


  • deel dit artikel via
ontdek onze selectie aan huizen met een verwarmd privé-zwembad

voor ons alleen

Heel wat mensen zijn gesteld op hun privacy wanneer ze op vakantie gaan. Terwijl de ene kan genieten van de gezellige drukte rond het zwembad en graag een babbeltje slaat met zijn of haar 'ligzetelbuur' is de andere dan weer iets meer gesteld op rust en privacy aan het zwembad. Speciaal voor die laatsten maakten we een lijstje van onze leukste vakantiehuizen met privé-zwembad. 

De mooiste vakantiehuisjes met verwarmd zwembad

Terwijl het in ons land nog steeds nawintert geniet Zuid-Frankrijk al van een heerlijk klimaat met temperaturen tussen de 20 en 25°C. Offer je vakantiedagen in de eerste lente dus niet op aan verre oorden, ons buurland bezorgt je graag die eerste deugddoende zonnestralen, terwijl je ronddobbert in een zwembad op temperatuur.

Wij kozen er voor jou de leukste huizen uit.

Bastidière

Deze karaktervolle gerestaureerde bastide met verwarmd zwembad ligt op slechts 2km van Lorgues. Dankzij het verwarmd zwembad en de vele facilteiten voor kinderen is dit ook een zeer kindvriendelijke woning.

Couale

Deze luxueuze bastide is heerlijk rustig gelegen. Vanop het terras heb je een prachtig uitzicht op zowel het historisch dorp Châteauneuf als de baai van Antibes. Ben je liever wat actiever bezig, geen nood, het petanqueterrein geniet van het zelfde uitzicht.

Manon des Sources

Je bent op zoek naar een verwarmd zwembad, dat ook aan een grote vakantiewoning ligt? Bij dit vakantiehuis ben je aan het juiste adres. Laat de kinderen veilig ravotten op dit omheind terrein met trampoline, tafeltenis, glijbaan en schommel terwijl jij (en je partner) genieten van het zwembad en het ruime huis. Bovendien ligt Manon des Sources slechts op 60 km van de Middellandse Zee - een topper!

Lou Cigalou

Net buiten Avignon vind je deze Provençaalse villa met verwarmd zwembad. Ideale woning om te genieten van het Festival d'Avignon (4-25 juli), de Camargue op 25 min, de Mont Ventoux op  30 minuten of de Middellandse Zee op 45 min. Geen zin om met de wagen te komen? Geen nood, het TGV station van Avignon bevindt zich op 7 minuten van de woning.

populaire bestemmingen

Om je te helpen bij je zoektocht vind je hieronder enkele plekken die bij veel mensen in de smaak vallen.

voeg je woning toe aan onze Reli-selectie

  • je hebt een vakantiewoning
  • vrij gedurende de piekperiode
  • proper onderhouden
  • graag een extra zakcentje
  • uitgerust als tweede woning

maak gebruik van de Reli-services

  • jaarlijks contract
  • promotie, verhuur & administratie
  • ondersteuning bij ontvanst
ontdek de voordelen van Reli, maak een afspraak