Vakantiehuis Mas des Moiselles in de Gard

Influencer Dominique Lahou (op instagram te vinden met het account @dominiquelahou) trok deze zomer met haar man en 4 kinderen naar ons vakantiehuis Mas des Moiselles in de Gard. Geniet mee van de prachtige sfeerfoto's die Dominique maakte tijdens haar vakantie!


  • Deel dit artikel via
Meer info over dit vakantiehuis

Vakantiehuis Mas des Moiselles


Mas de Moiselles is rustig gelegen aan de rand van een idyllisch en authentiek dorpje. Het is een met smaak gerestaureerde, karaktervolle mas, waar je kan genieten van een mooi uitzicht op de Cevennen.

De zoutmijn van Aigues-Mortes


In Aigues-Mortes kun je de enorme zoutvlaktes bezoeken waar het beroemde “Fleur de Sel” zout gewonnen wordt. De zoutvlaktes bezoeken kan met een treintje, te voet of met de mountainbike. Er is ook een klein museum waar je wat meer uitleg krijgt over het hele proces van de zoutwinning.

De bamboetuin van Prafrance


De bamboetuin van Prafrance is een enorme botanische tuin die maar liefst 34 hectare groot is. Hij werd in het jaar 1856 opgericht door Eugène Mazel, een gepassioneerde plantkundige. Mazel importeerde allerlei verschillende exotische bamboesoorten, onder meer uit Japan, Noord-Amerika en de Himalaya.

Train à vapeurs


In Anduze kun je de 'train à vapeurs' of stoomtrein nemen doorheen het 'parc national des Cévennes'. Een wonderlijke ervaring!

Museum Maison Rouge


Maison Rouge is een museum met een permanente collectie over de etnografie, geschiedenis, kunst en gebruiken uit de Cévennes van de 17de tot de 20e eeuw. Ook het gebouw zelf een het park errond zijn de moeite!