Vakantie in Zuid-Frankrijk: de favorieten van Tina

Tina houdt van het gezellig inrichten van haar stulpje, warme baguettes bij het ontbijt en quality time met haar dochter. Ze is bij Reli verantwoordelijk voor de administratie. Wanneer je naar Reli belt of mailt, dan is de kans dus groot dat zij je te woord staat.


  • Deel dit artikel via
Meet the team!

Reisgezelschap


We hebben een nieuw samengesteld gezin. Het ene jaar ga ik op reis met mijn partner, terwijl onze kids bij hun papa of mama zijn. Zo hebben we eens tijd voor elkaar.

Het andere jaar maken we er een supergezellige familievakantie van met ons voltallige gezin en dat van mijn zus en van mijn mama. Afhankelijk van het reisgezelschap kiezen we voor een grote of kleine Reli woning.

 


Reli woning


Dit jaar ging ik op reis met mijn partner en kozen we voor Mas du Mourre, een huis met karakter, waar je enkele creaties van de zeer sympathieke eigenaar kunt bewonderen. Het gezellige dorpje Saint Didier ligt op wandelafstand. Dit is voor mij de perfecte woning om als koppel naartoe te gaan.

Voor een familievakantie verkies ik Beautilleul. Er is veel ruimte en een prachtige tuin met zwembad. Ideaal om met (kleine) kinderen te verblijven.


Uitstapjes


Avignon: ik ben geboren en getogen in een stad, dus ook op vakantie zoek ik graag het stadsleven op!

Gezellig shoppen, iets eten op de grote markt en in juli naar het Festival d’Avignon gaan. Heel druk, maar heel gezellig.


Marktje


L’Isle sur la Sorgue is echt mijn TOPfavoriet! Je vindt er de leukste, grote markt op zondagochtend.

Er zijn ook veel gezellige restaurants met terrasjes langs de Sorgue en antiekwinkeltjes om te gaan snuisteren.

 


Ik ga op reis en ik neem mee...
 

  • Bedlectuur: Tijdens het jaar lees ik niet zoveel, maar op reis duik ik graag in bed met een spannende thriller of een waargebeurd verhaal.
  • Frigobox: Voor de autorit naar het Zuiden vullen we onze frigobox met frisdrank en lekkere sandwiches voor onderweg. Liever geen wegrestaurant voor ons.
  • Kaarten en Rummikub: TV kijken doen we niet op vakantie. Na het avondeten spelen we Rummikub of een kaartspel. Het spel ‘pappen’ is onze favoriet.
  • Kleedjes & slippers: Voor het ultieme vakantiegevoel :-)
  • Rayban: Ik zou op reis echt niet zonder mijn zonnebril kunnen (zoals je op de foto kunt zien).