Vakantie in Zuid-Frankrijk: de favorieten van Barbara

Barbara runt samen met Henri Reli en hun gezin van drie kleine (b)engels. Ze houdt van zonnige lentes, warme gezelligheid, vrolijke bloemen, mooie boeken en echte chocolade.


  • Deel dit artikel via
Meet the team!

Reisgezelschap


Mijn man en drie bloedjes van kindjes van 2, 4 en 6 jaar. Als we op vakantie gaan vind ik het heerlijk om enkel en alleen met hen bezig te zijn en pure quality time te beleven.


Restaurants


Restaurant ‘Gus’ in Saint-Rémy-de-Provence was één van onze vaste stekjes toen we een tijdje in Frankrijk woonden. ‘Fratelli’ in hetzelfde stadje is een hippe tent om een pizza te eten.


Ik ga op reis en ik neem mee...
 

  • Bosebox: Onontbeerlijk! Aan het zwembad wat lounge muziek of ’s avonds als de kinderen slapen wat zachte rock, dat is voor mij vakantie.
  • Gezelschapsspelletjes: Uno en Carcassone Junior voor de kindjes, Perudo en een kaartspel voor als we met vrienden op vakantie zijn. Dat zijn voor mij de heerlijkste avonden.
  • Vakantielectuur: Aan het zwembad wat interieurblaadjes inkijken of een mooi boek lezen, wat is er meer relaxend dan dat? Maar niet té spannend, anders krijgen ze me niet uit mijn zetel...

Reli woning


In Chanterelles, een zeer smaakvol ingerichte mas met een prachtig uitzicht, hebben wij genoten van een hele leuke familievakantie met neefjes en nichtjes.

Grange Neuve vond ik dan weer fantastisch om als koppel met een babytje te doen. Een ontbijt zoals je het daar krijgt, met verse producten uit de tuin en van de markt, vind je in geen enkel 5-sterren hotel!


Marktje


De brocantemarkt van Isle-sur-la-Sorgue is mijn absolute favoriet! Op zondag is het ongelooflijk gezellig rondslenteren daar, om te eindigen met een lekkere lunch aan het water.