Goed geïnformeerd op vakantie met Reli

De zomer is in aantocht, dus je vakantie in La Douce France komt dichterbij! We hebben een aantal praktische zaken gebundeld, zodat je goed geïnformeerd op vakantie kunt vertrekken!


  • Deel dit artikel via

Waar vind ik het adres, het telefoonnummer van de eigenaar, …?
 

Zodra de volledige reissom betaald is, ontvang je je voucher. Die bevat alle praktische info die je nodig hebt. Neem de voucher dus zeker goed door voor vertrek en maak evt. een printje. Je kunt hem ook downloaden via MyReli.
 
Moet je het saldo en de waarborg nog betalen? Geen nood, we sturen je tijdig een herinneringsmail. Je dient dit bedrag 6 weken voor afreis te betalen.

 

Hoe verloopt de ontvangst?


De check-in is standaard voorzien tussen 16u en 20u (maar check dit zeker op je voucher, want sommige woningen hebben een afwijkend aankomstuur). De eigenaar of een contactpersoon zal aanwezig zijn om je te ontvangen. Telefoneer hem/haar tijdig om je aankomst te melden. Op de voucher staat vermeld wanneer je dit het beste doet.
 
Plan je na 20u aan te komen? Neem dan ruim op voorhand contat op. Houd er rekening mee dat een late check-in extra kosten met zich kan meebrengen.
 
Wens je voor 16u toe te komen? Wij kunnen dit niet op voorhand voor je regelen. Na het vertrek van de huurders voor jullie schiet de poetsploeg in actie om het huis en zwembad in orde te zetten. Je kunt altijd rond de middag eens bellen met de verantwoordelijke om te horen of de schoonmaak opschiet en je eventueel al iets vroeger mag aankomen.

 

Wanneer wordt de waarborg terugbetaald?


Is alles in orde, dan betalen wij je waarborg binnen de week na vertrek terug. Is er iets niet in orde? Dan brengen wij jou hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Kan ik nog lakens of handdoeken bestellen?
 

Tot 10 dagen voor afreis kun je (als je vakantiehuis dit aanbiedt) lakens, handdoeken, een babybedje of kinderstoel bestellen via MyReli. Na deze datum is dit niet meer mogelijk. Check dus tijdig of je dit al hebt doorgegeven!
 
Opgelet: de gehuurde handdoeken zijn enkel voor gebruik binnenshuis. Handdoeken voor het zwembad dien je steeds zelf mee te brengen (tenzij anders vermeld op onze website).

 

Is er in het vakantiehuis een vaatwas, koffiemachine, …?

 
Als deze info vind je gemakkelijk terug in de beschrijving van het vakantiehuis op onze website. Zoek dus even op de naam van je vakantiehuis op onze website. In de beschrijving vind je een volledige beschrijving van het huis. 

 

Kan ik al boeken voor 2023?


Jazeker! Onze kalender voor 2023 staat al open en we merken dat klanten steeds vroeger boeken. Boek je nu al voor volgend seizoen, dan betaal je slechts 5% voorschot. In september krijg je je definitieve contract en betaal je de rest van het voorschot.