Vind hier je vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Voor een relaxerende, maar actieve vakantie ben je in Corrèze aan het juiste adres. Er zijn gemakkelijk meer dan 1000 km wandel- en fietspaden om de benen te strekken.

Avonturiers leven zich er uit tijdens het klimmen en deltavliegen en cultuurfanaten ontdekken er de ontelbare middeleeuwse dorpjes en stadjes

Sla je graag eens een balletje, dan verwent Corrèze jou met twee 18-holes golfbanen en drie 9-holes banen. Kun jij een hole-in-one slaan?

  • Vissen
  • Lac de Miel
  • Brive-la-Gaillarde
  • Foie Gras

Water in overvloed

Corrèze wordt niet zomaar de « Watertoren van Frankrijk » genoemd. Water is er alomtegenwoordig. Ontelbare rivieren, zoals de Vézère, nodigen visliefhebbers uit om hun hengel uit te slaan. Spectaculaire watervallen klateren om jouw bezoek en duizenden kanoroutes lokken je voor een tochtje op de Corrèze, de Dordogne of de Diège. En dan vergeten we nog bijna het Lac de Miel in Beynat, Lac de la Triouzoune in Neuvic en Lac des Bariousses in Treignac! Stuk voor stuk parels van de natuur waar je volledig tot rust komt.  

Brive-la-Gaillarde, gekend om zijn markt met streekgerechten en foie gras en Tulle, gekend om zijn kantwerk, zijn de grootste steden die je hier in de buurt zal aantreffen.

woningen in de kijker

Om je te helpen bij je zoekopdracht vind je hieronder enkele vakantiewoningen in de kijker.