Uitstapjes in de buurt van vakantiehuis Crillon in de Provence

Sarah, op Instagram bekend als @Haaikie, trok in augustus met haar gezin naar ons vakantiehuis Crillon in de Provence. Ze genoten er van een deugddoende gezinsvakantie, die Sarah - zoals altijd - prachtig in beeld bracht op haar Instagrampagina. Lees hier een kort verslagje met enkele tips voor uitstapjes in de regio Vaucluse.

Sarah verbleef daarnaast ook in ons vakantiehuis Mas des Bignones. Lees het verslagje van die week in het artikel Uitstapjes in de buurt van vakantiehuis Mas des Bignones in de Gard.


  • Deel dit artikel via
Ontdek vakantiehuis Crillon, waar Sarah met haar gezin verbleef

L'Isle-sur-la-Sorgue


In L'Isle-sur-la-Sorgue is er op donderdag en zondag een hele en grote mooie markt met alles wat de lokale handelaars te bieden hebben.

Het dorpje is an sich ook zeker de moeite om te bezoeken, heel veel gezellige plekjes, restaurantjes en winkeltjes.

Er is ook een groot aanbod aan antiekwinkels.


Bédoin


Bédoin is een tof klein stadje om eens te bezoeken. Er zijn gezellige cafeetjes en het heeft ook een toffe markt. Veel goeie restaurantjes in de buurt. 

Als je graag fiets (en goeie fietsbenen hebt) kan je vanuit Bédoin (of een ander dorpje in de buurt) eventueel een fiets huren om de Mont Ventoux op te rijden. Maar het is zeker ook een avontuur om met de auto tot boven te rijden en te genieten van het adembenemende uitzicht!


Avignon & 'ons' dorpje Crillon


Avignon is en fijne stad voor een uitstapje. Vermijd het drukke stadsgedeeltje met de grote commerciële winkels en verdwaal in de kleinere straatjes.

Het dorpje Crillon Le Brave waar we logeerden is zeer rustig, met een goed bakkerijtje en drie restaurantjes. Heel fijn om ’s avonds nog eens te wandelen en een prachtig uitzicht op de mont Ventoux!


Vakantiehuis Crillon


Vakantiehuis Crillon kan ik enkel omschrijven met superlatieven: een prachtig huis en terras/tuin met zwembad. Het is er zo zo mooi en gezellig

Het zwembad kan gemakkelijk afgesloten worden, maar is misschien net iets minder geschikt voor kleine kindjes, omdat het overal even diep is.

Oh en had ik al gezegd dat het uitzicht er adembenemend is?