kindvriendelijke vakantiedomeinen

test


artikel geschreven op 31.08.2015

  • deel dit artikel via
ontdek onze kindvriendelijke domeinen

Reli is eerst en vooral jouw specialist in vakantiewoningen, maar biedt ook een beperkte selectie vakantiedomeinen in Frankrijk aan. Omdat wij weten dat heel wat gezinnen houden van de gezellige drukte van vakantieparken zochten wij de leukste vakantiedomeinen in Zuid-Frankrijk uit. Rust, plezier en kwaliteit verzekerd.

Onze vakantieparken in Ardèche bieden families het beste van twee werelden: Terwijl de kinderen ravotten met speelkameraadjes en het animatieteam zorgt voor een verrassend veelzijdig kinderprogramma, kunnen de ouders rustig genieten van hun welverdiende vakantie.

Vind rust aan de rand van de drukte, in de leukste regio's van Zuid-Frankrijk. Onze vakantiedomeinen in ArdècheLe Prat & Manoir ontvangen je met open armen!

Le Prat: Herbronnen in het zuiden van Ardèche

In het hart van de beboste heuvels vol kastanjebomen, wijngaarden en lavendel vind je een schitterend panorama en familiale sfeer in vakantiedomein Le Prat. De huisjes op het vakantiedomein zijn ideaal gelegen in een natuurrijke omgeving vol rust.

Het domein bestaat uit een totaal van 25 huisjes, die elk voorzien zijn van een apart tuintje. Ze verschillen echter wel in vorm en grootte. We onderscheiden de authentieke Burons en de meer bungalow-esque Pavilloenen.

In de maanden juli en augustus organiseren twee vlaamse animatoren een afwisselend ontspanningsprogramma, je verveelt je er geen moment!

Le Manoir: Ongedwongen in Ardèche

Iets minder fan van kinderanimatie, maar wel van kastelen? Le manoir biedt de ideale oplossing. Het domein bestaat uit drie appartementen in een klein gerestaureerd kasteeltje, elk met eigen ingang. Dit vakantiedomein met zwembad en kinderzwembad omvat verder ook vier chalets in een ongedwongen omgeving.

Geniet van de rustieke uitvalsbasis, waar de kinderen spontaan samen kunnen spelen rond het zwembad.

populaire bestemmingen

Om je te helpen bij je zoektocht vind je hieronder enkele plekken die bij veel mensen in de smaak vallen.

voeg je woning toe aan onze Reli-selectie

  • je hebt een vakantiewoning
  • vrij gedurende de piekperiode
  • proper onderhouden
  • graag een extra zakcentje
  • uitgerust als tweede woning

maak gebruik van de Reli-services

  • jaarlijks contract
  • promotie, verhuur & administratie
  • ondersteuning bij ontvanst
ontdek de voordelen van Reli, maak een afspraak